fbp

Invester i de ansatte

Mennesker liker å bli satt pris på. Brukt på riktig måte kan velferdsgoder gi motiverte og engasjerte ansatte som velger å bli hos dere i årevis!

Trening/ fysisk aktivitet: individuelt eller i gruppe

Mennesket er skapt for variert bevegelse! Fysisk aktive medarbeidere er mindre syke, opplever bedre helse og er mer produktive.

De helsemessige fordelene med å være aktiv er så veldokumentert at Arbeidsmiljøloven krever at bedrifter skal vurdere tiltak for å fremme fysisk aktivitet. Våre dyktige fysioterapeuter og personlige trenere som kan bistå med å skape motivasjon, engasjement og gjennomføring av fysisk aktivitet på deres arbeidsplass.

Vi legger vekt på å få med alle - også dem som gjerne ikke benytter et slikt tilbud til vanlig. Ofte er det ikke så mye som skal til - hva med en gjennomstrekk ved lunsjtid, for å skape blodsirkulasjon og hindre ømme muskler i en kropp som har vært lenge i samme arbeidsstilling? Det er god forebygging, det! Fysisk aktivitet og treningstiltak tilpasses bedriftens ønsker og behov, og utføres individuelt eller i grupper, før, under eller etter arbeidstid. 

Og vet du hva? Hjernen er det organet som ser ut til å forandre seg mest ved fysisk aktivitet. Fysisk aktivitet forbedrer hjernen på alle områder. Du blir mer kreativ, husker bedre, får økt konsentrasjon og tåler stress bedre. Med andre ord, du blir mer effektiv! 

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe til å skape en aktiv bedrift.

Bedriftsmassasje

Smerter og plager fra muskler og ledd er den største enkeltårsaken til sykefravær i arbeidslivet. Enorme kostnader er knyttet til fravær og redusert produktivitet.

Massasje har i årevis vært den foretrukne symptomlindringen ved muskel- og skjelettplager. Det gir en mengde helsefremmende effekter på kropp og psyke, og kan være en god og lønnsom investering for arbeidsplassen. Fysikalsk massasje har veldokumentert effekt på stress, og kombinert med medarbeidernes følelse av å bli sett og ivaretatt, vil det også kunne virke som en buffer mot helseplager.    

Life Improvements terapeuter er høyt kvalifiserte fysioterapeuter, massører og muskelterapeuter, med kunnskap om anatomi, fysiologi og behandlingsteknikker. Behandlingen utføres ute på bedriften, og skreddersys til den enkelte bedrifts ønsker og behov.