Forside

Motivasjonscamp for bedrifter

Motivasjonscamp på Skåtøy

Det er fantastisk å klare noe du har jobbet med lenge, gruet deg til, eller som har virket som en uoppnåelig oppgave. Følelsen av mestring gir deg styrket selvtillit, og du blir ofte motivert til å ta fatt på nye oppgaver og utfordringer. Det aller mest spennende er at folk rundt deg kan merke det, og samtidig gi dem styrke. Når dette skjer, kan dere oppnå uante resultater. 

Skåtøy i farta og Life Improvement har inngått samarbeid, og sammen tilbyr vi motivasjonscamp for bedrifter. Dette er et firma-kick-off, som passer for bedrifter med 15-20 ansatte. Vi er opptatt av å finne den enkelte medarbeiders styrker og bygge deres motivasjon og forsterke laget. Det gjør vi gjennom å kombinere fag, moro, aktiviteter og lek. Rammen er vakre Skåtøy, rett utenfor Kragerø.

Campen arrangeres på Øytunet på Skåtøy. Øytunet ligger i grønne omgivelser, ikke langt fra sjøen, og er et ujålete sted med god atmosfære. Her kan dere senke skuldrene, leke, være kreative og ha gode samtaler. Vi tror at det er den perfekte oppskriften på utvikling. Campen går over to dager.

Prisen ligger på ca.kr. 5 000,- per person eks. mva, og inkluderer faglig innhold, overnatting, mat og alkoholfri drikke. 

Vi håper du tar kontakt for å høre mer. Du kan sende epost til post@skatoyifarta.no eller ringe Skåtøy i farta på 979 778 56.

Del:

Flere innlegg

Nettsider

Nye nettsider!

Endelig er det klart! Vi har fått oss nye nettsider! Her er det bare

Kontakt oss