Motivasjon og kick-off

Sammen er
vi sterke

Det er helt fantastisk å klare noe du har jobbet med lenge, gruet deg til, eller som har virket som en uoppnåelig oppgave. Følelsen av mestring gir deg styrket selvtillit, og du blir ofte motivert til å ta fatt på nye oppgaver og utfordringer. Det aller mest spennende er at folk rundt deg kan merke det, og samtidig gi dem styrke. Når dette skjer, kan dere oppnå uante resultater.

La oss hjelpe dere å bygge samhold i teamet! Send oss en forespørsel i dag.

Få oppdateringer fra oss

nye turer og ideer

Kick-off i skjærgården

Skåtøy har det meste

Velkommen til idylliske Skåtøy! Her finner du et vakkert og variert landskap; fra sjarmerende stier som bukter seg gjennom den frodige skogen, idylliske og lune små viker med flotte svaberg, til fjelltopper med nydelige utsiktspunkter. Skåtøy har det meste, og kulturlivet blomstrer året rundt.
Her er det gallerier med utstillinger, konserter, kafé, trekirke, kulturminner og til og med et kystfort fra 2. verdenskrig. Skåtøy er den største øya i Kragerøskjærgården og den som har flest fastboende, nærmere sagt ca. 250 stykker.

Kilde: visittelemark.no

Skåtøy i farta

Vi trodde at vi hadde et bra lag. Det var før vi kom til Skåtøy.

Motivasjonscamp

Dette er et firma-kick-off, som passer for bedrifter på 15-20 ansatte. Hovedhensikten er å finne felles motivasjon i hver enkelt medarbeiders styrker, og bakteppet er vakre Skåtøy, rett utenfor Kragerø.

4.900 per person

PROGRAM - DAG 1

 • Velkommen til Skåtøy!

  Vi tar morgenfergen kl. 08.30 fra Kragerø, og ankommer Skåtøy etter en halv time. Der sjekker vi inn på Øytunet og blir ønsket velkommen av vertskapet og motivasjonsbyggerne.

 • Vi blir enda bedre kjent

  Sammen med fagpersonen fra Life Improvement får vi en innføring i motivasjonsprosessen, og jobber med å kartlegge bedriftens utfordringer. Etter lunsj blir gruppearbeidene presentert.

 • Mestringens Mester

  Vi utfordrer til en aldri så liten teambuilding aktivitet. Her skal ingen føle seg utenfor, og terskelen er ekstremt lav for å lykkes. Målet er å gjøre laget sterkere og mer sammenslått.

 • Middag og sosialt samvær

  Det blir selvsagt tid til å utforske Skåtøy! Skåtøy er en super tur-øy med forholdsvis lett terreng, så ta bena fatt eller hopp på sykkelen og utforsk alt denne flotte øya har å tilby. Vi spiser middag sammen, og det blir god tid til å bli bedre kjent med dine kollegaer.

PROGRAM - DAG 2

 • Oppsummering

  Alle de innspillene som dere selv utarbeidet, blir nå oppsummert, og sammen lager vi et prioritert løsningsforslag.

 • Aktiviteter på øya

  Vi har ikke kommet til Skåtøy bare for å slappe av, så nå er det på tide med litt felles aktiviteter.

 • Takk for denne gang!

  Det er dessverre en slutt på denne turen, men reisen fortsetter med dine kollegaer. Vi håper dere har funnet ny styrke i hver enkelt. Velkommen tilbake!

Foto: visittelemark.no

Våre turer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod al of the tempor incididunt ut labore et dolore magna all aliqua. In eu mi bibendum neque egestas off congue quisque egestas. Iaculis nunc incid dunt ulert labore et dolore all magna aliqua biben dum neque egestas congue nec luctus eros. In at mauris ligula quisque.
Vintertur

“Tenk at det går an å ha det så gøy!”

Marianne, HR ansvarlig

Hvorfor velge oss?

01.

Mye for pengene

Lorem ipsum dolor sit amet, cotetur adiing sedo tempor dunt labore dolor.

02.

Kreativt og motiverende

Lorem ipsum dolor sit amet, cotetur adiing sedo tempor dunt labore dolor.

03.

Godt samarbeid

Lorem ipsum dolor sit amet, cotetur adiing sedo tempor dunt labore dolor.

Menneske.
Muligheter.
Mestring.

Hva noen turdeltagere har sagt

Vi samarbeider med disse ekspertene:

Brave
Skåtøy i farta