Sykkelglede

Motivasjonscamp for bedrifter

Sammen er
vi sterke

Det er helt fantastisk å klare noe du har jobbet med lenge, gruet deg til, eller som har virket som en uoppnåelig oppgave. Følelsen av mestring gir deg styrket selvtillit, og du blir ofte motivert til å ta fatt på nye oppgaver og utfordringer. Det aller mest spennende er at folk rundt deg kan merke det, og samtidig gi dem styrke. Når dette skjer, kan dere oppnå uante resultater.

Skåtøy i farta og Life Improvement har inngått samarbeid, og sammen tilbyr vi motivasjonscamp for bedrifter.

Nina og Gro
Skåtøy i farta

Skåtøy er klar for deg – er du klar for Skåtøy?

Nina og Gro Haugland ønsker velkommen!

Skåtøy i farta

Skåtøy er klar for deg – er du klar for Skåtøy?

Nina og Gro ønsker velkommen!

Kick-off i skjærgården

Skåtøy har det meste

Velkommen til idylliske Skåtøy! Her finner du et vakkert og variert landskap; fra sjarmerende stier som bukter seg gjennom den frodige skogen, idylliske og lune små viker med flotte svaberg, til fjelltopper med nydelige utsiktspunkter. Skåtøy har det meste, og kulturlivet blomstrer året rundt.
Her er det gallerier med utstillinger, konserter, kafé, trekirke, kulturminner og til og med et kystfort fra 2. verdenskrig. Skåtøy er den største øya i Kragerøskjærgården og den som har flest fastboende, nærmere sagt ca. 160 stykker.

Kilde: visittelemark.no

Vi trodde at vi hadde et bra lag.
Det var før vi kom til Skåtøy.

Hva er det som skiller dette fra mange andre arrangementer

En ting er at omgivelsene inspirerer til glede og samhold, men vi har også fylt programmet med meningsfylt og målrettet innhold. Gjennom en egen prosess vi kaller Mitt Arbeidsmiljø, setter vi fokus på den enkelte ansatte og hva nettopp DU kan gjøre for å bidra til et godt arbeidsmiljø.

Prosessen danner grunnlaget for oppfølgende aktiviteter for din bedrift. Det er derfor ikke slutt når du reiser hjem. Forhåpentligvis reiser du hjem mer motivert og med en større lagfølelse enn da du satte beina på Skåtøy første dag.

Introduksjon

Introduksjon gjennom forklaring, normalisering og tydeliggjøring av hva man kan forvente. Rolleavklaring og ambisjoner og mål.

Kartlegging

Kartleggingen legger alle utfordringer «ut på bordet». Hva er bra, hva bør endres? Ingenting er forbudt eller galt, og alle forslag skal noteres.

Analyse

Sammen med alle deltagerne
bestemmer vi hvilke utfordringer som skal prioriteres.

Presentasjon

Utfordringene skal så presenteres, slik at
de får eierskap og forståelse for utvalget.

Utvalget som har blitt presentert skal nå settes opp i en Aktivitetsplan. Dette danner grunnlag for arbeidet som skal gjøres videre.

Øksekast

Motivasjonscamp

Dette er arrangementer som passer for bedrifter/avdelinger på 15-20 ansatte. Vi er opptatt av å finne den enkelte medarbeiders styrker og bygge deres motivasjon og forsterke laget. Det gjør vi gjennom å kombinere fag, moro, aktiviteter og lek. Rammen er vakre Skåtøy, rett utenfor Kragerø.

PROGRAMFORSLAG - DAG 1

 • Velkommen til Skåtøy!

  Vi tar morgenfergen kl. 08.30 fra Kragerø, og ankommer Skåtøy etter en kort overfart. Der sjekker vi inn på Øytunet og blir ønsket velkommen av vertskapet og motivasjonsbyggerne fra Life Improvement.

 • Vi blir enda bedre kjent

  Sammen med fagpersonen fra Life Improvement får vi en innføring i motivasjonsprosessen, og jobber med å kartlegge bedriftens utfordringer. Etter lunsj blir gruppearbeidene presentert.

 • Mestringens Mester

  Vi utfordrer til en aldri så liten teambuilding aktivitet. Her skal ingen føle seg utenfor, og terskelen er ekstremt lav for å lykkes. Målet er å gjøre laget sterkere og mer sammenslått.

 • Middag og sosialt samvær

  Det blir selvsagt tid til å utforske Skåtøy! Skåtøy er en super tur-øy med forholdsvis lett terreng, så ta bena fatt eller hopp på sykkelen og utforsk alt denne flotte øya har å tilby. Vi spiser middag sammen, og det blir god tid til å bli bedre kjent med dine kollegaer.

PROGRAMFORSLAG - DAG 2

 • Oppsummering

  Alle de innspillene som dere selv utarbeidet, blir nå oppsummert, og sammen lager vi et prioritert løsningsforslag.

 • Aktiviteter på øya

  Vi har ikke kommet til Skåtøy bare for å slappe av, så nå er det på tide med litt felles aktiviteter.

 • Takk for denne gang!

  Det er dessverre en slutt på denne turen, men reisen fortsetter med dine kollegaer. Vi håper dere har funnet ny styrke i hver enkelt. Velkommen tilbake!

Ta kontakt med oss

Pris

Fra kr. 5 000 pr. person (eks.mva), som inkluderer faglig innhold, overnatting, mat og alkoholfri drikke. 

Avbestilling

Ved avbestilling, er det 90% refusjon til 30 dager før, 50% refusjon fra 29 til 7 dager før, og 0 refusjon fra 6 dager til gjennomføring.

Ansvar

Skåtøy i farta har din sikkerhet i fokus. Er uhellet ute, er det din reiseforsikring som gjelder. Dersom du skader eller ødelegger utstyret, har du erstatningsansvar.

Andre kjøpsvilkår

For andre kjøpsvilkår, se www.skatoyifarta.no.

Øytunet

Campen arrangeres på Øytunet på Skåtøy. Øytunet ligger i grønne omgivelser, ikke langt fra sjøen, og er et ujålete sted med god atmosfære. Her kan dere senke skuldrene, leke, være kreative og ha gode samtaler. Vi tror at det er den perfekte oppskriften på utvikling.

Les mer om Øytunet på www.oytunet.no

Når passer det å komme? La oss ta en uforpliktende prat om ditt neste arrangement. Dine ansatte har godt av å kjenne på mestring og lagspill. Så nøl ikke med å kontakte oss i dag.

 

For bestilling og mer informasjon

post@skatoyifarta.no

Telefon: 97977856 (Skåtøy i farta)

Informasjon og tilrettelegging av faglig innhold

administrasjon@lifeimprovement.no

Eller ring en av oss for uforpliktende prat. Kontaktinformasjon om Life Improvement finner du her.

Hvorfor velge oss?

01.

Mye for pengene

Dere vil sannsynligvis sitte igjen med gode inntrykk og uforglemmelig erfaring.

02.

Kreativt og motiverende

Gjennom å kombinere fag, moro, aktiviteter og lek, får dere et kreativt utbytte som vi håper er motiverende.

03.

Godt samarbeid

Samarbeidet mellom Skåtøy i farta og Life Improvement er verdifullt for at du skal ha en god opplevelse.

Menneske.
Muligheter.
Mestring.